zondag 9 oktober 2011

donderdag 6 oktober 2011




Vandaag laten we Jacob weer uitgebreid in een voetenbadje zitten. Zijn voeten zijn echt heel slecht, hij had waarschijnlijk eigenlijk naar de pedicure gemoeten voor Kenia, maar helaas, het is niet anders. Hij heeft er kennelijk last van. We laten hem een half uurtje in een voetenbad zitten en dat vindt hij wel heerlijk. Lekker z’n tenen wiebelen enzo en natuurlijk alle aandacht van beide zussen. Er zit een grote likdoorn/eeltplek onder z’n voetzool en volgens Jacob doet die ook pijn. Helaas, da’s niet echt iets voor mij om er af te halen. Jammergenoeg blijft de dure likdoornpleister die Anneke heeft niet zitten. Maar we smeren zijn voeten in met lekkere zachte eeltzalf en dat vindt hij heerlijk.
We gaan ook nog naar het winkelcentrum naar Anneke’s winkel kijken. Daar waren we nog helemaal niet geweest. Tune Inn ziet er heel vrolijk en goed gevuld uit voor een buitenstaander. Voor Anneke valt er natuurlijk altijd van alles aan te verbeteren. Grappig zoals zij de displays allemaal weer schuin zet. Staat vrolijker en maakt dat mensen sneller durven snuffelen. Had van mij kunnen zijn ;).
In de tussentijd worden ook alle fotoboeken van Anneke gekopieerd en degene die klaar zijn worden bij de copyshop naast Annekes winkel ingebonden. Jacob weet het nog niet, maar dat zal een hele verrassing voor hem zijn!
Verder hangt Jacob lui in de stoel, terwijl anderen werken en vooral op hun schermpjes kijken. Deze weken realiseer ik me hoe de tijd veranderd is en voor Jacob best wel ingewikkeld. Iedereen kijkt op een computerschermpje of op een telefoon... en hij kan vaak niet meedoen.
Tijdens het borreluurtje voor het avond als we weer een beetje zitten te klungelen met ons I-Phones en Samsung’s en de mogelijkheden ervan (Ja Anneke en ik zijn absolute gadget fans!) laat Anneke haar piano op I-phone aan Jacob zien. Hij is er helemaal enthousiast van en begint vrolijk te pingelen. Als Leo muziek vanaf zijn computer speelt pingelt hij er nog vrolijker op los en probeert in de maat mee te doen. Het ziet er fantastisch uit. Hij is sowieso in vrolijke stemming want morgen gaan we naar de olifanten......
Als we de tas inpakken voor het ene nachtje weet hij precies wat er wel en niet mee moet. Gek genoeg stopt hij de Crocs ook in de tas. Wie weet..?!
Welterusten olifant! Dankuwel Lieve Heer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten