donderdag 11 juni 2009

Jacob is er helemaal klaar voor!











... en Irene bijna.




Vandaag kwam Jacob stralend en enthousiast binnen samen met Lea. Hij sjouwde vrolijk z'n eigen koffers naar 't kantoor bij Samma. Hij glom helemaal!




We hebben nog wat koffers omgepakt en een laatste check uitgevoerd. Het bleek dat de schoenen die hij bij zich had niet goed pasten. Dat schiet natuurlijk niet op, dus met z'n drietjes zijn we de stad in gegaan. Da's lekker makkelijk bij mij om de hoek. We treffen het, 't is overal net uitverkoop. We gaan op zoek naar echte goeie schoenen, vooral zacht, licht en héél comfortabel en natuurlijk zonder veters. Jacob heeft natuurlijk zijn eigen smaak en ik moet zeggen da's helemaal geen slechte. Jammergenoeg waren een paar uitverkorenen niet in zijn maat te krijgen, maar we vinden een paar die helemaal geweldig zitten en vooral ook lopen. Hij kan ze zelfs zonder zijn schoenlepel aantrekken. Hij loopt er mee als een kiviet en wil ze maar wat graag direct aanhouden. Zitten veel makkelijker dan de zware instappers die hij aan had. vervolgens gaan we nog op zoek naar een paar iets nettere schoenen voor als we uit gaan. We komen in de allerduurste zaak van Gouda terecht, maar vinden een paar prachtige zachte leren schoenen voor een spotprijsje. Jacob is helemaal trots. Tussendoor kopen we nog een portemonnee en proberen overal de brillenkokers uit, maar geen enkele is geschikt voor Jacob zijn bril. De oren zitten te kort op zijn neus zodat het achterstuk te breed is om in een koker te doen. Tijd om even bij V&D een broodje te eten met cappuccino en voor Jacob warme chocolademelk met slagroom. Thuisgekomen blijk ik nog een zakje te hebben waar de bril best in past. Jacob moet er flink om lachen. Nog blijer is hij als hij ontdekt dat ik brilpoetsdoekjes voor hem heb gekocht. Hij is nog altijd supertrots en heel voorzichtig met zijn bril.




Vanavond met andere zus Ineke nog even de steunkousen uitgeprobeerd. Ook die vind hij heerlijk.




Hij besloot boven bij mij op de kamer te willen slapen, ondanks de steile trap die hij anders niet op wil. Hij ligt inmiddels al te pitten, want hij is natuurlijk doodmoe van al die bijzondere gebeurtenissen van vandaag. Om 6 uur gaat de wekker en om 7 uur worden we door de taxi opgehaald naar Schiphol.




We zijn er helemaal klaar voor......




(Nou ja, ik moet nog steeds een paar spulletjes bij elkaar pakken.......)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten